InfraComfort är ett av Nordens ledande företag inom infravärmepaneler. Vår framgång inom infravärmepaneler tror vi grundar sig i vår relation med kunden och att vi arbetar med ett värmesystem som vi verkligen tror på själva.


Våra paneler är noga kontrollerade och håller högsta kvalitet och produktsäkerhet. Med en uppskattad livslängd på 30 till 40 år, fem-års-garanti och säkerhetscertifikat (IEC/EN 60335-2-30, 60335-1 TUV Germany och CE) ska ni kunna känna er trygga att använda infravärrme från InfraComfort.


Vår kompetens

Alla vi på InfraComfort har hittat hit med det gemensamma målet att verka för hållbarhet i alla led 一 både i produkten, miljön och i relationen med kunder och återförsäljare.

Våra experter har jobbat i energibranschen större delen av sina yrkesverksamma liv och har följt utvecklingen av värmesystem i åratal. De har kunskap om olika lösningar och om hur man på bästa sätt skapar en effektiv uppvärmning av allt från bostäder och balkonger till stall, kyrkor och industrilokaler.


Våra olika produktgrupper


InfraHome

Värmepaneler perfekta för bostäder, fritidsboenden och uterum.


InfraIndustry

Värmepaneler som klarar tuffare förhållanden, med högre effekt för att klara stora utrymmen och platser med sämre isolering.


InfraDesign

Här hittar du paneler för att kombinera god design med värme. Panelerna finns i en rad olika utföranden så som fotomotiv, spegelglas, frostat glas eller griffelfärg.


InfraOffice

Allt från punktinsatser vid specifika platser till helhetslösningar för kontorsmiljöer.


Låt oss berätta mer

Våra experter älskar att prata värmepaneler, tveka inte att höra av dig till oss för att prata om framtidens värmesystem och möjligheterna hos er.

Kontakta oss nu