Vare sig ni vill göra punktinsatser på kontoret eller en klimatsmart helhetslösning är infravärmepaneler en perfekt lösning med upp till 70 procent energibesparing.


Alla har olika behov

Kalla arbetsplatser är ett stort arbetsmiljöproblem för många under vinterhalvåret. Då kan punktinsatser till dem som fryser vara en bra lösning för att snabbt och effektivt skapa en bra arbetsmiljö för de anställda. 


Närvarostyrning

Tack vare våra smarta termostater kan värmen regleras efter personalens närvaro. Med fjärrstyrning kan infrapanelerna kopplas upp till mobilen och på så sätt känna av när personalen är närvarande på kontoret och anpassa värmen därefter. Då blir det lättare för arbetsplatsen att spara energiförbrukning, inte slösa på jordens resurser och sänka elräkningen.


Integrera i akustiktaket

Infrapanelernas storlek och utseende är anpassade för att monteras i lokalens akustiktak. Detta skapar en diskret och effektivt värmesystem för både stora och små kontorslandskap.

Våra infravärmepaneler passar kontor som är intresserade av att få en lägre elförbrukning, värnar om vår planet och vill ha ett hållbart och estetiskt tilltalande värmesystem.


Snabbfakta

  • Enkelt att installera
  • Ljudlöst värmesystem
  • Både för punktinsatser och helhetslösningar
  • Fjärrstyr för optimalt inomhusklimat
  • Smarta termostater för närvarostyrning
  • Lång hållbarhet, 30 till 40 år

Produkter


Få hjälp av oss

Tveka inte att kontakta oss om du funderar på att skaffa infravärmepaneler. Våra experter hjälper dig att hitta rätt värmesystem för dina behov.

Kontakta oss