Vare sig ni vill göra punktinsatser på kontoret eller en klimatsmart helhetslösning är InfraComforts infravärmepaneler en perfekt lösning med upp till 70 procent energibesparing.


Slipp frysa på kontoret

Kalla arbetsplatser är ett stort arbetsmiljöproblem för många under vinterhalvåret. Då kan punktinsatser med InfraComforts infrapaneler vara en optimal lösning för er som har problem att få upp värmen i vissa rum eller lider av kallras vid fönster och golv. Ett snabbt och effektivt sätt att skapa en bra arbetsmiljö för de anställda.


De infraröda vågorna värmer ytor som väggar, golv och möbler. Dessa ytor värmer i sin tur även luften i rummet. Då alla ytor avger värme uppstår inte konvektion där varm luft stiger, utan luften värms upp jämnt i rummet och du slipper kalla vrår, golv och drag.

Närvarostyrning

Tack vare våra smarta termostater och HUB för fjärrstyrning kan värmen regleras efter personalens närvaro. Med fjärrstyrning kan infrapanelerna kopplas upp till mobilen och på så sätt känna av när personalen är närvarande på kontoret och anpassa värmen därefter. Då blir det lättare för arbetsplatsen att spara på jordens resurser och sänka elförbrukningen.

Integrera i akustiktaket

Infrapanelernas storlek och utseende är anpassade för att monteras i lokalens akustiktak. Detta skapar en diskret och effektivt värmesystem för både stora och små kontorslandskap.


Infrapanel i akustiktak
Akustiktak med infravärme

Snabbfakta

  • Enkelt att installera
  • Ljudlöst värmesystem
  • Både för punktinsatser och helhetslösningar
  • Fjärrstyr för optimalt inomhusklimat
  • Smarta termostater för närvarostyrning
  • Lång hållbarhet, 30 till 40 år

Produkter


Få hjälp av oss

Tveka inte att kontakta oss om du funderar på att skaffa infravärmepaneler. Våra experter hjälper dig att hitta rätt värmesystem för dina behov.

Kontakta oss